Brancheløsninger

Ikke alle brancher passer i samme bås

MapBooking bruges i en række forskellige brancher.

Det er ikke alle transportopgaver som kan proppes ned i den samme kasse og derfor findes MapBooking i flere forskellige udgaver.

MapBooking findes i en løsning målrettet service- og transportopgaver, hvor omdrejningspunktet er, at der distribueres varer- og serviceydelser med udgangspunt i en bestemt lokation og at hver opgaver typisk udføres på en adresse. Lokationen kan være alt fra et depot, en terminal, en virksomhedsadresse, chaufførens hjemadresse, første eller sidste kunde, stop på ruten o.l. I denne løsning udføres hver opgave hos en kunde og opgaven kan være alt fra et serviceopgave til afhentning eller aflevering af varer.

MapBooking findes i en løsning målrettet A til B transport, hvor opgaven typisk består i at flytte varer eller personer fra en adresse til en eller flere adresser. Typiske transportopgaver er persontransport i form af taxa eller bustransport og kurrertransport af varer.

TetraSoft har valgt at udvikle 2 forskellige optimeringsalgoritmer, så  vi har en særskilt algoritme til traditionel depotdistribution og en særskilt algoritme til pick-up-delivery distribution. Med de særskilte algoritmer opnår MapBooking væsentligt hurtigere og bedre løsninger end ved brug af samme algoritme til begge transportopgaver.